Back to All Events

Amsterdam (NL), Plantagedok: ICP Orkest

ICP: Michael Moore saxofoon/klarinet, Ab Baars saxofoon/klarinet, Tobias Delius tenorsax, Joost Buis trombone, Thomas Heberer trompet, Mary Oliver viool/altviool, Guus Janssen piano, Ernst Glerum bas, Han Bennink drums

SUN-MI HONG & ALISTAIR PAYNE
Trompet en drums vormen een ongebruikelijke bezetting. Alistair Payne en Sun-Mi Hong laten het echter volkomen natuurlijk klinken door hun fantasierijke spel. Beide muzikanten zijn groot fan van het ICP-orkest.

MARTA WARELIS SOLO
Marta Warelis is een Poolse pianiste, die met haar voorliefde voor improvisatie en experiment voortdurend zoekt naar nieuwe geluiden en invloeden. Haar werk haalt inspiratie uit diverse genres, van cumbia en Angolese dansmuziek tot jazz en westerse klassieke muziek.

REINIER BAAS & JORIS ROELOFS
Basklarinettist Joris Roelofs staat bekend om zijn sublieme techniek en samenwerking met New Yorkse en Nederlandse topmusici. Naast zijn eigen muziekprojecten is Joris voorzitter van de afdeling klarinet (jazz) aan het Conservatorium van Amsterdam en promoveert hij aan de Universiteit van Amsterdam.

Reinier Baas (1985) is een gitarist, componist en artiest uit Nederland met een eigenzinnig oeuvre. Vanmiddag vormen deze muzikanten een duo en spelen oa stukken van het Instant Composers Pool Orchestra.

Tickets voor het concert en krokettenmaltijd hier verkrijgbaar.

Earlier Event: October 28
Bergen (NL) Ruinekerk: ICP Orkest