Back to All Events

Leiden (NL), Jazz in de Kamer Festival: Han Bennink & Joris Roelofs

De jubileumroute is de route van het lustrum, het 5-jarig bestaan van Jazz in de Kamer. Wij vonden het een mooie aanleiding om bezoekers van ons festival te verrassen met jazzmusici van wie de namen voorlopig niet bekend worden gemaakt. Via deze route ga je dus op weg naar het onbekende.

Eén ding is zeker: ook op de jubileumroute is kwaliteit gegarandeerd. De jazzmuzikanten met wie de bezoeker van dit onderdeel gaat kennismaken, zijn van een hoog gehalte, zoals dat ook in de achterliggende jaren steeds het geval is geweest.

Want in alle bescheidenheid: tot nu toe kan ons festival bogen op de crème de la crème van de Nederlandse jazzwereld. Om enkele namen uit het verleden te noemen: Ruben Hein, Benjamin Herman, Wouter Hamel, Giovanca, The Quartet nl., Ack van Rooyen, Hans Dulfer, Fay Claassen, Anton Goudsmid, Lavalu, Artvark, N’tjam Rosie, Joris Roelofs, Maarten Hogenhuis, Shirma Rouse, Jeroen van Vliet, Jesse van Ruller, Claron McFadden, Martijn van Iterson, Karel Boehlee en Han Bennink.

Gerenommeerde jazzmusici voelen zich aangetrokken tot de informele opzet van Jazz in de Kamer en de intieme huiskamersfeer. Dat geldt ook zeker voor de grote schare bezoekers die zich jaarlijks aanmeldt voor een van de routes door de Leidse binnenstad.

Maar goed, volg de jubileumroute en laat je verrassen!